رونق تولید ملی در سایه جهاد اقتصادی امکان پذیر است
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع چوب خزر کاسپین، همزمان با روز جهانی کار و کارگر، آیین باشکوهی جهت تکریم و تجلیل از مجاهدان سنگر تولید و کارگران فعال و کوشای شرکت صنایع چوب خزر کاسپین برگزار شد.
این مراسم با حضور جمعی از مقامات ارشد از جمله مدیرکل تامین اجتماعی استان مازندران، فرمانده سپاه ناحیه آمل، مسئول کارخانجات و اداری سپاه کربلای مازندران، معاون و رئیس اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و شهرستان آمل و دیگر مدعوین و کارگران شریف این مجموعه برگزار گردید.
حسن فریدی مدیرعامل و نائب رئیس هیأت مدیره شرکت صنایع چوب خزر کاسپین در این مراسم اظهار کرد: این شرکت با همت مدیران و پرسنل پر تلاش با وجود شرایط دشوار کمبود مواد اولیه با تولید حداکثری در حال انجام وظایف به نحو احسن هستند.وی با بیان اینکه در زمینه امور رفاهی اقدامات زیادی انجام شده است و با افزایش بی سابقه حقوق، واریز مزایای نقدی و غیر نقدی، پاداش ها، عیدی و وام در این مجموعه داشتیم تا جزو نخستین شرکت های مجموعه شستا قرار گیریم.رکوردهای تولید و فروش و سودآوری بی سابقه در طول فعالیت شرکت از دیگر دستاورد های شرکت بوده است.
حامد بریمانی عضو موظف هیأت مدیره شرکت صنایع چوب خزر در این مراسم با تسلیت شهادت رهبر معم انقلاب با اعلام اینکه کارگران قدرت محرک اقتصاد کشور هستند، اظهار کرد: دشمن با تهدید علنی به زیرساخت ها، سنگر تولید و اقتصاد را نشانه گرفته است خاطر نشان ساخت در جبهه اقتصادی محکم ایستاده ایم و گوش به فرمان رهبر عزیز هستیم.مدیرکل تأمین اجتماعی مازندران در این مراسم با اعلام اینکه در شرایط حساس جنگی هستیم و برخی استان ها مستقیم دچار حوادث و آسیب شدند، اظهار کرد: با فعالیت حوزه نظارتی و سیاستگذاری از احتکار و اعلام کمبود مواد اولیه جلوگیری می شود.
حسن فلاح افزود: تأمین اجتماعی سازمان عمومی غیردولتی و درآمد و هزینه است و عمده درآمد آن از محل وصول حق بیمه است.مدیرکل تأمین اجتماعی مازندران با اعلام اینکه مبلغ 42 همت عیدی به موقع پایان سال گذشته بین بیمه شدگان تأمین اجتماعی پرداخت شد، بیان کرد: مبلغ 81 همت حقوق بازنشستگان نیز در کشور پرداخت شده که در مجموع 162 همت اسفند گذشته حقوق، عیدی و تعهدات را پرداخت کردیم. وی با اشاره به اینکه در مازندران 5 هزار و 913 میلیارد تومان حقوق، عیدی، بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت پرداخت کردیم، یادآور شد: 900 میلیارد تومان هزینه درمانی در 14 مرکز درمانی، درمانگاه ها و پنج بیمارستان ملکی به مجموع 19 واحد مالکیت سازمان تأمین اجتماعی هزینه شد.فلاح یادآور شد: به دلیل شرایط جنگ و مهاجرت از نقاط مختلف کشور به مازندران 20 درصد پذیرش بیشتر داشتیم.وی با بیان اینکه 28 شعبه شامل چهار شعبه اقمار و 14 کارگزاری در مازندران فعالیت دارند که 52 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند، گفت: ولی در مازندران این میزان به 62 درصد می رسد.رئیس اداره کار و تعاون آمل با بیان اینکه کارگران در عرصه سنگر اقتصاد و تولید تلاش دارند و نیاز به قدردانی هر روزه آنها است، اظهار کرد: آمل با بیش از 50 درصد صنعت مازندران شهری صنعتی محسوب می شود. شاهین حسینی افزود: بسیاری از کارگاه ها و کارخانجات امروزه با وجود مشکلات فراوان با بالاترین ظرفیت در حال کار هستند، گفت: شرکت صنایع چوب خزر کاسپین از مجموعه های بزرگ است که با مدیریت توانمند با بالاترین ظرفیت کار در حال تلاش است. فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آمل در این مراسم با اعلام اینکه کارگران چرخ دنده های تولید کشور را به حرکت در می آورند و با تمام تلاش در میدان تولید هستند، اظهار کرد: تولید شاکله و ستون فقرات کشور است و پیشانی اقتصاد مبتنی بر تولید خواهد بود پس در سنگر تولید کارگران شتاب دهنده هستند.


